woensdag 27 maart 2013

Steak & blowjob dag

En wat hebben jullie gedaan 14 maart? Meegedaan aan steak & blowjob dag? Je hoort het goed....biefstuk en pijpen op zijn Nederlands gesproken.

14 maart is de tegenhanger van Valentijnsdag. Het is uit Amerika komen overwaaien. Het idee is dat op 14 februari: Valentijnsdag vooral een dag is vrouwen.  De vrouw wordt die dag extra in het zonnetje gezet met kadootjes, bloemen en een kaartje.
Een aantal Amerikaanse geleerden vonden dat de man toch wat achtergesteld bleef deze dag en heeft nagedacht over wat voor een man een ultieme dag zou kunnen worden. En ja wel....een heerlijk biefstukje met toe een blowjob.

Het kan je als vrouw wat oppervlakkig overkomen omdat het bij die altijd alleen maar om de seks gaat. Maar de geleerden zien er ook voordelen in voor de vrouw. Je hoeft er weinig voor voor te bereiden. Een biefstukje bij de slager en desgewenst een smaakjescondoom kopen is voldoende. Als zij haar man die dag flink in het zonnetje zet is de verwachting dat dat jaar erna Valentijnsdag nog wel eens groots kan uitvallen...alles om elkaar te overtroeven.

Voor wie het fenomeen heel leuk vind:
14 februari Valentijnsdag en 14 maart steak & blowjobdag zet het vast in je agenda ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten