maandag 27 juli 2015

Als je NU getest wilt worden...



Jarenlang hebben wij bij de SOA-poli van de GGD gewerkt. Een continu terugkerend signaal was dat voor sommige mensen de wachttijden te lang waren. Wat we ook veel hoorden was dat de klant de keuze had gemaakt naar de SOA-poli te komen omdat zijn huisarts op vakantie was.
Heel begrijpelijk want als je dan eindelijk die stap hebt genomen om je te laten testen dan wil je dat z.s.m.. Het liefst gewoon NU!

Dus je gaat op google zoeken: 'betrouwbaar SOA testen' en stuit op verschillende aanbieders. Belangrijk bij het maken van je keuze is dat je er op let dat je voor een laboratoriumtest kiest. De zelfafleestest zijn een stuk goedkoper maar helaas niet zo betrouwbaar

Wil je snel geholpen worden, goede service krijgen en professionele adviezen krijgen...dan is Soapoli-online de website waar je moet zijn.
Doordeweeks kun je ervan uit gaan: vandaag besteld is uiterlijk overmorgen in huis. Nadat je je afgenomen test hebt geretourneerd heb je je uitslag binnen een 3 werkdagen. Je kunt ons altijd mailen  via info@soapoli-online.nl als iets niet duidelijk is of als je advies wenst. Wij reageren altijd binnen enkele uren. De nacht is het enige moment van de dag dat we niet online zijn ;-).

Heb je behoefte aan een betrouwbaar soa-test advies? Doe dan op de Soapoli-online Soa-Testwijzer. Soapoli-online biedt betrouwbare laboratoriumtesten op SOA die eenvoudig thuis zijn af te nemen. Uitslagen ontvang je binnen 3 werkdagen nadat je afname in het laboratorium is aangekomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten