maandag 28 januari 2013

anti-conceptie

Ik zat van de week een artikel te lezen waar men een product aanprees dat een natuurlijk anti-conceptiemiddel beweert te zijn. Voor een paar honderd euro kun je een uit de kluit gewassen thermometer kopen waarmee je elke dag je temperatuur kunt meten. Het aparraatje geeft aan wanneer je in je vruchtbare periode zit. Ik was wel verbaasd dat zoiets voor zoveel geld op de markt te koop is. Het is ook geen methode die ons geadviseerd werd aan cliĆ«nten te verkondigen tijdens onze seksuologie opleiding. 

Temperaturen is een prima methode om te meten wanneer je je eisprong hebt of hebt gehad als je graag zwanger wilt worden, maar het toepassen om niet zwanger te worden is niet heel betrouwbaar.

De methode waarmee je op zeker gaat is voor double dutch gaan: anticonceptie en een condoom. Geen kans op zwangerschap en geen kans op een SOA.

Overweeg je anti-conceptie te gebruiken maar weet je niet goed waar je uit kunt kiezen, wij adviseren je het volgende: https://www.sense.info/condoom-pil-en-meer/pil







Geen opmerkingen:

Een reactie posten