vrijdag 1 februari 2013

Op SOA getest en dan..

Zo herkenbaar, nachten lig je te piekeren over die ene vrijpartij. Had ik maar... en heb ik niks opgelopen?? Na alle voordelen en nadelen van het testen te hebben afgewogen heb je dan toch de stap genomen en heb je je laten testen op SOA.

Dan breekt een spannende tijd aan want het duurt altijd even voordat je hoort of alles nog in orde is. Marlous en ik weten uit ervaring dat als de hobbel om getest te worden is genomen de spanning nog niet weg is. De dagen die tussen het testen en het horen van de uitslag zitten, zijn gewoon spannend.
Wij vinden het daarom bij Soapoli-online belangrijk deze wachttijd zo kort mogelijk te houden en de uitslag zo snel als mogelijk door te geven aan onze klanten.Wij houden zelf ook niet van wachten.

Om de uitslagen zo snel mogelijk te kunnen geven aan de mensen die bij ons testen houden we onze mailbox goed in de gaten. Zodra er een bericht van het laboratorium komt dat er een uitslag binnen is proberen we deze binnen 2 uur aan onze klanten door te geven.

Bij ons kan je aangeven op welke wijze je het liefst je uitslag ontvangt; telefonisch of via de mail. Je uitslag ontvang je in duidelijke en begrijpelijke taal, dus geen moeilijke medische termen zodat je nog niet weet waar je aan toe bent.
Wordt de spanning jou ook wel eens teveel als je moet wachten? Hier volgen enkele tips die je kan uitproberen om de spanning niet teveel op te laten lopen;
  • afleiding zoeken in dingen die je leuk vindt
  • een goede vriend/vriedin in vertrouwen nemen zodat je erover kan praten
  • je zorgen/ spanning van je afschrijven in een brief aan jezelf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten